STATUS UPDATED!
Bismillahirahmanirahim.. Selamat datang ke blog Ain. Di harap penkongsian di blog ni dapat membantu u olls
Blogku, Catatanku: CATHY DOLL 3 MIN MIRACLE KOREAN EYES B-TOX SERUM

CATHY DOLL 3 MIN MIRACLE KOREAN EYES B-TOX SERUMCATHY DOLL 3 MIN MIRACLE KOREAN EYES B-TOX SERUM

Harga : RM 45.00 (INCLUDE POSTAGE)
PM/SMS 0139145593
Rawatan untuk lingkaran gelap bawah mata (eyebag). Cathy Doll 3 Min - keajaiban B-Tox Serum lifting Korea eye beach - detox serum 0.2ml x 5 unit.


Kesan menakjubkan selepas 3 minit. Fleksibiliti di sekeliling mata. Memulihkan tenaga mata dan mata akan sepenuhnya tegang. Keajaiban Korea mata b-tox serum menggabungkan unsur-unsur adegan dino (trifosfat). Telah diluluskan oleh KFDA dan siri roller Hague peptida. (Acetyle hexa peptida) anti kedut dan anti eye back. Dengan tiada kesan sampingan, kesannya dapat dilihat selepas 3 minit pemakaian.
Keajaiban Korea mata b-tox serum oleh Cathy Doll. Dengan serum baru yang datang dalam bentuk buddy little cut. Mudah untuk digunakan, hanya 3 minit untuk merasa hasilnya. Mengurangkan kedutan kulit. Membantu mengekalkan kelembapan mata.

* Membantu untuk menegangkan kulit, mengurangkan kedutan di sekitar mata.
* Penambahan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit di sekeliling mata.
* Produk untuk mengurangkan kedutan usia. Terutamanya di sekeliling mata. Dan kelembapan dan lif. Mata akan kelihatan lebih anjal.

Keputusan dalam 3 minit pertama : rasa tegang selama 3-4 jam. Keputusan dalam 15 minit : hasilnya terlihat apabila kedutan berkurang dan akan lebih terserlah selepas 8-12 jam. Keputusan dalam tempoh 7-28 hari : apabila digunakan secara konsisten kesan gelap pada bawah mata dapat dilihat berkurang sepenuhnya.
Tanda hitam bawah mata.

Ada di kalangan anda yang menghadapi masalah tanda hitam di bawah mata ? Kesan hitam ini terjadi disebabkan banyak faktor seperti kekurangan air dan zat mineral dan kurang tidur. Kebanyakan ia terjadi kepada golongan dewasa yang sudah bekerja dan juga kepada para pelajar yang seringkali mengulangkaji pelajaran sehingga lewat malam.

Jika terus dipaksa, corak kulit bawah mata akan kebiruan atau bertambah gelap. Ini kerana berlakunya pembesaran pembuluh darah. Semakin banyak darah yang ada di kawasan bawah mata, itu yang membuatkan warnanya kelihatan lebih gelap berbanding warna kulit muka yang lain.

Lingkaran hitam bawah mata atau lebih dikenali eye bag sering mengganggu penampilan seseorang. Tapi, ada juga sesetengah individu yang tak pedulikan hal ini langsung hehe... Tapi bagi yang sering mementingkan penampilan diri, masalah lingkaran hitam ni sikit sebanyak merisaukan anda.

Penyebab munculnya lingkaran hitam mata

Keletihan
Kurang tidur atau keletihan yang berlebihan akan membuatkan mata bekerja lebih keras sehingga pembuluh-pembuluh darah di sekitar mata juga lebih aktif dan terlihat sebagai bayang-bayang hitam di bawah kulit mata. Rehat dan tidur yang cukup adalah penyelesaian yang paling baik.

Usia
Seiring dengan bertambahnya usia, kulit akan kehilangan kolagen yang membuatnya menjadi lebih tipis dan tembus pandang. Dengan demikian bayang-bayang gelap akan semakin nampak. Perawatan untuk meremajakan kulit akan mengurangi lingkaran hitam yang muncul akibat usia.

Anemia
Kekurangan zat besi yang merupakan tipe paling umum dari anemia, juga boleh menyebabkan bayang-bayang hitam ini. Pada masa kehamilan dan menstruasi kulit akan menjadi lebih pucat karena kekurangan asupan zat besi dan hal ini menyebabkan pembuluh-pembuluh darah di bawah mata lebih jelas terlihat sebagai bayang-bayang hitam. Pengambilan supplement zat besi atau penambah darah akan mengatasi masalah ini.

THANKS FOR READING THIS :) LIKE IF YOU LIKE ♥

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...